Myanmar

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Myanmar

Eladó ingatlan Mianmarban

Mianmar, amelyet korábban Burmának neveztek, egy délkelet-ázsiai nemzet, több mint 100 etnikai csoporttal, amelyek India, Banglades, Kína, Laosz és Thaiföld határosak. Yangon az ország legnagyobb városa, nyüzsgő piacok, számos park és tavak otthona. Itt van a magas arany Shwedagon pagoda, amelyben a 6. századból származó buddhista emlékek találhatók.

Naypyidaw Burma fővárosa.

A mianmari gazdasági fellendülés idején a mianmari elnök, Thein Sein gazdasági és politikai reformjai a nyugati gazdasági szankciók legtöbbjének visszavonását eredményezte. A vad optimizmus felszabadította az ország potenciálját. A Yangon üzleti negyed, a Sakura torony bérleti díjakat kért és kapott a manhattani bérlők szintjén, a mianmari eladási ingatlanpiac elindult

A Yangon irodáinak átlagos bérleti díjainak drasztikus csökkenése, amely az elmúlt két évben mintegy 25% -30% volt, számos tényezőnek tulajdonítható, amelyek mindegyike nem tulajdonítható a katonai elnyomásnak a rohingya muszlimok ellen Az elmúlt év augusztus-szeptember, amely miatt Mianmar visszanyerte a nemzetközi marginalizálódás státusának egy részét.

Most a mianmari eladó ingatlanok árai 35% -kal estek.

A 2011–2014 közötti időszakban az ingatlan-fellendülés nagy részét a közvetlen külföldi befektetések és a külföldi befektetések hatalmas beáramlásának előrejelzései alapozták meg, amelyek képesek voltak nagy irodák és lakások bérleti díjait kifizetni.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB